30/11/2020 - Turisme

El tió de Nadal arribarà a Arbúcies a partir del 5 de desembre

Diferents activitats convertiran aquest element de Nadal en el protagonista dels infants fins al 24 de desembre

Les àrees de turisme, cultura i festes de l’Ajuntament d’Arbúcies estan ultimant els detalls del calendari de les activitats de les festes de Nadal.

Arranquem el pròxim dia 5 de Desembre A ARBÚCIES, ABRACEM EL TIÓ, una programació plena d’activitats vinculades a un dels protagonistes que més agrada als infants i menuts d’Arbúcies: EL TIÓ

Amb el lema, OMPLIM ARBÚCIES DE TIONS! Trobareu tot un seguit d’activitats proposades, totes elles vinculades a aquest símbol tan nadalenc i vinculat al nostre municipi.

Aquest any ens hem vist obligats a cancel·lar la setena edició de l’exitosa Fira del tió, tret de sortida dels actes de Nadal, però volem fer arribar amb totes les nostres forces la il·lusió i la màgia de Nadal als nens i nenes que tant s’han esforçat aquest 2020.

Una de les activitats és la Ruta del tió on s’hauran de buscar fins a deu cares de tions que estaran amagades en diferents indrets del poble. Des de l’àrea de turisme i per visualitzar la importància del tió a Arbúcies, també es convida a tothom a posar el seu tió al balcó o a l’entrada de casa perquè els carrers de la vila d’Arbúcies s’omplin de la màgia del tió.

Dins el gruix de les activitats i amb l’objectiu que els més menuts s’impliquin, també us podreu descarregar la cara del tió a la web www.visitarbucies.com o anar-la a buscar en paper a la Gabella. També us convidem a participar a l’activitat Escenes tió, una de les activitats més divertides proposades i on la imaginació ha de jugar un paper molt important. Us convidem a venir a veure l’escena tió que us hem preparat a la Farga del Roquer i us animem a crear la vostra escena!

Malgrat que no puguem gaudir de les parades de la Fira del Tió d’enguany, us hem preparat un mercat d’artesania local online, on hem aglutinat a tots els artesans amb productes del territori. L’Ajuntament d’Arbúcies es posiciona per la compra de producte local aquestes festes, i us convidem a donar-hi un cop d’ull per a regalar productes d’Arbúcies aquestes festes de Nadal.

Si voleu passar una bona estona en família tot fent una passejada per l’entorn i trobar el vostre tió enmig del Parc Natural del Montseny, des de @els.tions ho tenen tot preparat perquè ho gaudiu al màxim.

També acollirem la mostra de pessebres a les cases i aparadors que hagin participat en el concurs i el dia 13 a les 6 de la tarda tindrà lloc el Concert Tradició entre somnis.

Com a acte final, Arbúcies durà a terme el Cagatió el dia 24, complint amb les totes mesures de seguretat sanitàries. No oblideu portar el vostre bastó i de reservar cita.

Fem que entre tots i totes Arbúcies s’ompli de tions!