02/12/2021 - Turisme

L’espectacle d’encesa de llums de la Fira del Tió donarà el tret de sortida a les festes de Nadal a Arbúcies

Serà el 4 i 5 de desembre i hi haurà un mercat de Nadal i diversos tallers per als més petits de casa

Les festes de Nadal s’acosten i l’esperit nadalenc arribarà a Arbúcies aquest cap de setmana, 4 i 5 de desembre amb la Fira del Tió i l’espectacle d’encesa dels llums de Nadal. Un cap de setmana perquè els nens i les nenes siguin els protagonistes de la festa amb les diverses activitats i tallers que s’han organitzat en relació amb el tió i a la decoració nadalenca.

Durant els dos dies de la fira es podrà fer la ruta del tió i buscar els 9 tions amagats pel poble; passejar pel mercat de Nadal amb parades d’artesans i d’articles nadalencs; assistir a la visita de l’Oncle Buscall, el mestre tioner que explicarà com cal tenir cura del tió o visitar el
jardí màgic de tions a la plaça de la Vila.

Dissabte a la tarda tindrà lloc l’espectacle d’encesa de llums de Nadal a la plaça de la Vila, que enguany comptarà amb la participació dels regidors i regidores del Ple dels Infants i de Jordi Ferragut, Pep Obiols i Neus Rubio. En acabar, tots els nens i les nenes podran fer cagar el tió gegant.

Amb motiu de les festes de Nadal, el Cor Lutiana pujarà a l’escenari per oferir Acròstic, un concert de Nadal. Un concert teatralitzat que ens portarà a un viatge fins a l’esperit de Nadal. Serà dissabte 4 de desembre a 2/4 de 8 del vespre a les Naus Ayats. Es poden comprar les entrades a Codetickets i a La Gabella a un preu de 7 euros. 

A banda de totes les activitats de caire nadalenc, durant els dos dies de la fira també es podrà participar al tast d’oli d’OVA (Oli de Varietats Antigues) o visitar el Molí Salar d’Arbúcies.

Us hi esperem el 4 i 5 de desembre per viure la màgia del Nadal! Trobareu el programa amb totes les activitats a www.visitarbucies.com