Setmana Cultural Sant Jordi 2018

Arbúcies celebra la Setmana Cultural de Sant Jordi del 21 al 27 d’abril

El diumenge 21 d’abril començarà a Arbúcies la Setmana Cultural amb motiu de la diada de Sant Jordi. Una setmana plena d’activitats culturals per a tothom.

El primer acte serà l’entrega de premis de la 23a edició del Concurs de Poesia Ametista, que tindrà lloc el diumenge 21 d’abril a les 6 de la tarda al teatre de la Llar de Jubilats. Un acte que comptarà amb l’actuació del grup arbucienc UMAMI, amb Anna Ferran, Anna Pacheco i Ernest Vidal i també amb la lectura de poesies a càrrec de rapsodes locals.Les activitats seguiran el dilluns 23 d’abril amb la diada de Sant Jordi amb parades de llibres i roses durant tot el dia a la plaça de la Vila. A més, a la tarda hi haurà un espectacle infantil amb la Tresca i la Verdesca que porta per títol Zum.

El dimecres 25 d’abril el periodista Quico Sallés vindrà a Arbúcies per presentar el seu nou llibre, On eres l’1-O?. Un acte que tindrà lloc a 2/4 de 8 del vespre a Can Delfí.

Finalment, el divendres 27 d’abril tindrà lloc una nova projecció del Documental 2018 amb el film Argentinian lesson. Un documental que ens situa després de la caiguda del comunisme el 1989 i el govern polonès decideix mantenir el contacte amb les persones que van emigrar creant un programa per conservar els vincles amb les generacions que van néixer fora del territori.

Wojciech Staron retrata el trasllat de la seva família de Polònia a l’Argentina, on la seva dona farà classes de llengua polonesa. Allà el seu fill Janek, de 8 anys, coneix Marcia, una nena argentina d’11 anys d’origen polonès, amb qui s’endinsarà en les complexitats de la vida adulta. Esperem que gaudiu d’aquesta Setmana Cultural de Sant Jordi amb activitats pensades per a totes les edats.

Turisme

    Cercador