Teletreball

L’Oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Arbúcies organitza cursos de formació empresarial per fomentar l’ús de les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC) a les empreses i millorar la qualificació dels treballadors i treballadores de la ciutat i comarca.

En aquest cas es tracta de breus seminaris de tres hores de durada, amb un format innovador i participatiu. S’hi abordaran de forma pràctica temes de màxim interès per a les empreses. Hi haurà una pausa cafè entremig per a l’intercanvi d’idees i opinions entre els assistents.

Totes les activitats són gratuïtes i s'imparteixen per professionals molt qualificats.

Els cursos es fan a la sala d’actes de l’Hotel d’Entitats (carrer Estenedor número 44)

Pàgina web corporativa
Dissabte 2 d’octubre, de 10.00 a 13.00 h
Característiques que ha de tenir una pàgina web (usabilitat per l'usuari, fàcil lectura pels buscadors, gestor de continguts...). Avantatges que suposa, posicionament, costos, estadístiques de visitants... Auditoria de webs. Exemples de serveis tradicionals.
Descarrega't la presentació

Reserves online pel sector turístic
Dissabte 23 octubre, de 10.00 a 13.00 h
Reserves i venda online de productes i serveis. Posicionament natural i de pagament, anàlisi de visites i visitants, reducció de costos i objectius comercials. Plataformes gratuïtes. Exemples de casos d'èxit.
Descarrega't la presentació

La nostra empresa a les xarxes socials
Dissabte 6 novembre , de 10.00 a 13.00 h
Nous conceptes de comunicació. Reputació online, definició de xarxes socials, Mobile Social Media. Pla de comunicació online i pla d'acció. Exemple de casos d'èxit.
Descarrega't la presentació

Eines TIC gratuïtes per millorar la productivitat a l'empresa i Teletreball
Dissabte 20 novembre, de 10.00 a 13.00 h
Divulgació d'un conjunt d'eines informàtiques per a cobrir les necessitats bàsiques pels treballadors autònoms i les petites empreses, per tal de facilitar la introducció a les tecnologies de la informació i comunicació (les TIC) en la gestió d'aquest tipus de negocis. Potencialitats i possibilitats del Teletreball. Eines web i cloud computing.
Descarrega't la presentació

Taller pràctic de millora de la web
Dissabte 11 desembre, de 10.00 a 13.00 h
Descarrega't la presentació

Cercador