Esplai d'Estiu 2017

Esplai d'Estiu 2017

Tenim ganes d’estiu, de sol, de bon temps, de divertir-nos, de passar-ho bé! I per això ja estem preparant l’Esplai d’Estiu 2017. Aquest any l’esplai serà del 22 de juny al 28 de juliol i també del 28 d’agost al 8 de setembre. Com l’any passat els horaris seran de 9 a 1 i de 3 a 6 de la tarda. Recordeu que els participants poden entrar de ¾ de 9 a 9 i de ¾ de 3 a 3, i la sortida pot ser de 1 a ¼ de 2 i de 6 a ¼ de 7.

Com els darrers anys l’esplai es farà a l’Hotel d’Entitats i els més grans al Poliesportiu de Can Delfí. Hi poden participar nens i nenes nascuts del 2014 al 2006.

Aquest any com a novetat tenim un esplai dirigit a nens i nenes més grans que es dirà “Esplai La Vinya” i va destinat a joves nascuts entre els anys 2005 i 2002. Aviat en farem la difusió i també podreu disposar d’aquesta informació a la web.

CASAL JOVE ARBUCIENC

Aquest Any l’Ajuntament d’Arbúcies fa una proposta nova per als joves i les joves nascuts entre els anys 2002 i 2005: el Casal Jove Arbucienc.

El Casal Jove té per objectiu final fer una ruta pel Montseny i les Guilleries, però les setmanes anteriors el que farem és combinar activitats d’esport (zumba, korbal, waterpolo, volei, senderisme, baseball...) i d’aventura amb activitats de lleure (gimcanes, piscina, jocs d’aigua, jocs de cucanya, etc.), tallers (cuina, grafits, samarretes, etc.) i xerrades (excursionisme, atletes, artistes, entitats sense ànim de lucre...).

També es dedicaran uns dies a preparar la ruta final, que es farà del 24 al 28 de juliol: disseny de la ruta, repartiment de tasques, programació de les activitats, llista d’àpats i de la compra, planificació de la maleta, etc. Amb l'objectiu d'ajudar als joves a prendre consciència de l’esforç i el cost de fer una ruta, i fer-los responsables de les seves necessitats i les seves coses durant una setmana.

Us animem a apuntar-vos i a gaudir amb nosaltres aquest mes de juliol!

Fotos Esplai Estiu 2017
Fotos de l'Esplai d'Estiu 2017 (actualitzat el 14-07-17)


Cercador