Esplai d'Estiu 2018

JA TENIM L’ESPLAI D’ESTIU AQUÍ!

Aquest any tenim la Laia Cabrero de coordinadora i suport a grups, i l’Anna Pintu de directora.
TELÈFON DE CONTACTE DE LAIA: 634 943 494. Aquest telèfon ha de servir per fer consultes importants o si cal donar algun missatge urgent o important als monitors/es. Si no es tracta d’un tema urgent millor enviar un WhatsApp o bé comentar-ho amb els monitors/es directament. No cal enviar un WhatsApp si el nen/a no pot venir a l’esplai o està malalt.
Aquest any tenim 8 grups de nens/es al matí, repartits de la següent manera:

P2 – CARME ROS I IRIS GUTIÉRREZ
P3 - VERÒNICA DE LAMO, ARIADNA ALSINA I JÚLIA MARTÍNEZ (SUPORT MARINA ALSINA)
P4 – ANNA VALLS I CRISTINA HEREDIA
P5 – CLARA MOLLFULLEDA I POL ALSINA
1r – ALBA PAREJA, PAU MARZAL I ÍNGRID CALERO
2N I 3R– PAU MOLINA, JÈSSICA VALVERDE I MARTA MASAGUER (SUPORT BERTA SERRAT)
4T I 5è - IMMA ANGUITA I CARLES MASFERRER (SUPORT MIREIA FRANCO)
6è I ESO – ROBERT MOLIST, LAURA MORÉ I PAULA RINCÓN
I a la tarda tenim un únic grup que engloba els nens de les diverses edats, i en determinats moments es separaran per fer activitats de grans i de petits.
Monitores: LAURA MORÉ, IMMA ANGUITA I LAIA CABRERO

El funcionament de l’Esplai és el següent:

MATÍ
Trobada tots entre ¾ de 9 i les 9 al pati de l’escola Carulla, i sortida tots entre la 1 i ¼ de 2 al mateix lloc. Els grups de 4t i 5è i el de 6è i ESO estaran molt al pati de l’IES, però l’entrada i la sortida la faran des del pati del Carulla com els altres.
De 9 a 10 activitat; 10 h esmorzar; 10:30 a 13 h, activitats.

TARDA
Trobada tots entre ¾ de 3 i les 3 a l’Escola Carulla, i sortida de 6 i ¼ de 7, també a l’Escola.
De 3 a 2/4 de 5, activitat; a 2/4 de 5, berenar; de 5 a 6, activitat
Cal portar esmorzar/berenar i aigua. Portar calçat i roba còmode, i una gorra, si fa sol.


ESPAIS
Disposem dels 3 patis de l’Escola Carulla, de les aules més properes als patis per quan haguem de fer manualitats. També disposem del pati de Can Cassó, que a més ara està tapat per una carpa i així si fa molt sol o si plou els infants queden coberts. I també disposem del pati de l’IES, que serà utilitzat sobretot pels 2 grups de més grans.

PISCINA
Cal que tots els nens/es portin crema solar posada de casa. Si algun nen/a ha de prendre precaucions especials cal dir-ho al monitor/a i si cal que es posi moltes vegades crema també cal dir-ho.
Cal portar el banyador posat de casa i calçat adequat per anar a la piscina. Els de P2 que porten bolquer cal que portin banyador bolquer i un bolquer dins la bossa per després.
Cal portar roba interior per després de la piscina. Tota la roba marcada!
P2-P3-P4-P5 només aniran a la petita,
1r–2n – 3r aniran a la mitjana.
4t-5e-6è i ESO aniran a la gran.

ELS NENS/ES A PARTIR DE P5 QUE NO SABEN NEDAR CAL QUE PORTIN BOMBOLLETA O BRAÇALS

DILLUNS: P4
DIMARTS: P5
DIMECRES: 1r / 4t i 5è
DIJOUS: P3 / 6è i ESO
DIVENDRES: 2n i 3r
TARDES: no van a la piscina però els dimecres aniran a la riera i/o faran jocs d’aigua.

CENTRE INTERÈS: un viatge pel temps


PROGRAMACIONS
Cada setmana repartirem la programació de les activitats que faran, els llocs on aniran i cal que us fixeu que al final del full, a vegades, hi ha notes de material o coses que han de portar durant la setmana els vostres fills.
Aquestes programacions estaran penjades a la web de l’ajuntament: www.arbucies.cat/ca/esplai-estiu
També intentarem penjar algunes fotos (tenint en compte que hi ha pares que no han signat l’autorització per fer fotos i per tant aquests nens/es no hi sortiran).

SORTIR SOLS
Tots aquells nens que poden sortir sols de l’esplai o bé poden marxar acompanyats per un menor d’edat, s’ha de signar l’autorització corresponent, sinó no els deixarem marxar sense un acompanyant adult. Més avall trobareu el full per descarregar-vos-el i portar-lo signat a l’Esplai.

P2
El primer dia tots hauran de portar una muda (samarreta, pantalons, calcetes/calçotets i uns mitjons) dins una bossa de plàstic i amb el nom escrit a la bossa. Que es quedarà a l’escola per si cal canviar-los.
Els que porten bolquer cal que el primer dia portin una bossa amb bolquers i un paquet de tovalloletes.

CURSET DE NATACIÓ
Aquells nens/es que hem de portar a curset de natació durant el mes de juliol cal portar una bossa a part amb coses pel curset de piscina, que s’anirà a portar a primera hora a les piscines i llavors ja la trobaran allà. No els poseu banyador a sota cada dia! Ja els canviarem a les 12.
Es va a curset si els pares no diuen el contrari o si s’anul·la per part dels monitors de piscina. Si un dia el nen/a no hi ha d’anar cal que avisin al monitor/a.
Un cop el nen/a es deixa a curset de natació la monitora se’n va i es queda amb els monitors de curset de natació. La recollida la fan els pares a la 1 a la piscina.
Cal signar l’autorització per portar-los a curset (trobareu el full més avall).

Cercador