Esplai d'Estiu 2017

Esplai d'Estiu 2017

Tenim ganes d’estiu, de sol, de bon temps, de divertir-nos, de passar-ho bé! I per això ja estem preparant l’Esplai d’Estiu 2017. Aquest any l’esplai serà del 22 de juny al 28 de juliol i també del 28 d’agost al 8 de setembre. Com l’any passat els horaris seran de 9 a 1 i de 3 a 6 de la tarda. Recordeu que els participants poden entrar de ¾ de 9 a 9 i de ¾ de 3 a 3, i la sortida pot ser de 1 a ¼ de 2 i de 6 a ¼ de 7.

Com els darrers anys l’esplai es farà a l’Hotel d’Entitats i els més grans al Poliesportiu de Can Delfí. Hi poden participar nens i nenes nascuts del 2014 al 2006.
Aquest any com a novetat tenim un esplai dirigit a nens i nenes més grans que es dirà “Esplai La Vinya” i va destinat a joves nascuts entre els anys 2005 i 2002. Aviat en farem la difusió i també podreu disposar d’aquesta informació a la web.

La inscripció a l’esplai d’Estiu es podrà fer del 3 al 28 d’abril a les oficines municipals de l’Ajuntament d’Arbúcies. Per poder fer la inscripció és necessari:
- Full d’inscripció degudament omplert (es pot descarregar aquí o bé recollir-lo a l’Ajuntament)
- Còpia de la targeta sanitària del nen o nena.
- Fer el pagament (es pot fer en efectiu a l’Ajuntament o a través de la Línia Oberta de La Caixa al número de compte ES98 2100 0045 86 0200176196, posant nom del nen/a)

Les persones que facin el pagament a través de la línia oberta de La Caixa, hauran de portar el full d’inscripció, el comprovant de pagament i la còpia de la targeta sanitària a l’Ajuntament o bé al Museu La Gabella.

Per tots aquells pares i mares que no han portat mai els seus fills a l’Esplai hi ha una reunió informativa el proper 7 d’abril a les 7 de la tarda a Can Delfí. I un cop ja estiguin acabades les inscripcions i escollit els monitors i els grups, es farà una reunió de presentació dels grups, monitors, dies de piscina, etc. el 13 de juny a les 9 del vespre a Can Delfí, reunió on també podreu omplir els fulls per deixar sortir els nens/es sols i sol·licitar que portem els nens/es al curs de natació.CASAL JOVE ARBUCIENC

Aquest Any l’Ajuntament d’Arbúcies fa una proposta nova per als joves i les joves nascuts entre els anys 2002 i 2005: el Casal Jove Arbucienc.
El Casal Jove té per objectiu final fer una ruta pel Montseny i les Guilleries, però les setmanes anteriors el que farem és combinar activitats d’esport (zumba, korbal, waterpolo, volei, senderisme, baseball...) i d’aventura amb activitats de lleure (gimcanes, piscina, jocs d’aigua, jocs de cucanya, etc.), tallers (cuina, grafits, samarretes, etc.) i xerrades (excursionisme, atletes, artistes, entitats sense ànim de lucre...).

També es dedicaran uns dies a preparar la ruta final, que es farà del 24 al 28 de juliol: disseny de la ruta, repartiment de tasques, programació de les activitats, llista d’àpats i de la compra, planificació de la maleta, etc. Amb l'objectiu d'ajudar als joves a prendre consciència de l’esforç i el cost de fer una ruta, i fer-los responsables de les seves necessitats i les seves coses durant una setmana.

Us animem a apuntar-vos i a gaudir amb nosaltres aquest mes de juliol!


Cercador