Carnaval

Durant la setmana de carnaval les escoles d’Arbúcies llencen iniciatives durant tota la setmana per ambientar el cap de setmana de Carnaval. Els centres escolars segueixen la tradició i celebren el dijous gras amb activitats de Carnaval. Divendres surten disfressats i fan una rua pel poble seguint els carrers principals on, a posteriori, passaran les comparses de Carnaval.

Al vespre surten les comparses pel carrer Camprodon i Pont fins arribar el poliesportiu de Can Delfí i un cop allà cada comparsa fa una coreografia. Un cop finalitzades les coreografies es donen els premis on s’avaluen aspectes com l’originalitat, el vestuari, el maquillatge, la coreografia, l’animació i la carrossa. 

La festa segueix a partir de les 12 de la nit, quan l’Associació de Festes Joves d’Arbúcies organitza una festa pels adults al mateix poliesportiu de Can Delfí. 

Per tancar el cap de setmana de rues, festes i espectacles familiars, el dissabte al matí se celebra el Carnaval infantil amb una rua pels carrers del centre del poble i acaba amb un espectacle familiar a la plaça de la Vila.