Habitatge jove

CONVOCATÒRIA BO JOVE 2022

Aquesta ajuda va dirigida a persones que siguin titulars d'un contracte de lloguer, habitació i/o cessió d’ús que constitueixi el seu domicili habitual i permanent al territori de Catalunya que en el moment de fer la sol·licitud tinguin fins a 35 anys inclosos i complexin els requisits de la convocatòria.

El termini per presentar les sol·licituds s’inicia el dimecres 8 de juny de 2022 a les 9 del matí i finalitza el divendres 17 de juny de 2022 a les 5 de la tarda.

Les sol·licituds es resoldran seguint l’ordre d’entrada al registre corresponent, amb la documentació completa i correcta, fins a l’exhauriment de la dotació pressupostària.

No obstant això, en el cas que la dotació pressupostària no s’exhaureixi amb les sol·licituds presentades dins d’aquest termini, es podrà efectuar una nova convocatòria.

Els documents obligatoris per presentar la sol·licitud els trobareu en aquest enllaç, així com el formulari de sol·licitud: https://habitatge.gencat.cat/bojove
                       

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Les àrees de serveis socials i de joventut s’han ajuntat per tirar endavant un programa d’habitatge juvenil per tal de augmentar el nombre de joves que accedeixen a habitatges de lloguer. Amb aquest projecte es pretén donar noves oportunitats aquells joves que volen començar una vida fora de casa, millorar la conservació dels habitatges del poble, repoblar el centre del municipi i fomentar el compartir pis per tal de facilitar l’emancipació dels joves arbuciencs.