17/04/2023 - Activitat Física i Esports

L’Associació Montseny Guilleries d’Arbúcies guanya 12 medalles als XII Jocs Special Olympics en la modalitat de petanca

L’arbucienca Marcel·la Roig aconsegueix la medalla de plata en bàsquet

12 usuaris de l’Associació Montseny Guilleries van guanyar medalles de bronze i plata en la modalitat de petanca als XII Jocs Special Olympics celebrats a Granollers els passats dies 30 de març i 1 i 2 d’abril. A banda, però, també va haver-hi una altra esportistes arbucienca, Marcel·la Roig, que va participar als jocs amb el Club Esportiu El Vilar de la Fundació Aspronis en la modalitat de bàsquet. Roig, juntament amb el seu equip van aconseguir la medalla de plata a la competició. 

L’alcalde d’Arbúcies, Pere Garriga, i la regidora d’Activitat Física i Esports, Anna Rotllant, van rebre a l’Ajuntament, el passat divendres 14 d’abril, els 12 medallistes de l’Associació Montseny Guilleries, que van explicar la seva vivència als Special Olympics, una experiència que van gaudir amb moltes ganes i emoció. Pel que fa a les medalles, el triplet dels Riallers  i el triplet dels Trapelles van aconseguir la medalla de bronze i el triplet dels Astuts i dels Simpàtics van endur-se la medalla de plata. 

Per altra banda, l’arbucienca, Marcel·la Roig, va aconseguir la segona plaça del podi i endur-se la medalla de plata en la modalitat de bàsquet defensant els colors d’El Club Esportiu El Vilar.  En el cas de la Marcel·la, també se li va fer una recepció oficial a l’Ajuntament, però el dia abans del tret de sortida de la competició. La recepció va comptar amb l’alcalde d’Arbúcies i la regidora d’Activitat Física i Esports, el tinent d’alcalde, Jaume Salmeron, i el vicepresident del Club Bàsquet Arbúcies, Dani Sànchez.