22/01/2021 - Festes

Calendari de Fires i Festes per aquest 2021

Les enramades se celebraran del 3 al 9 juny

L’Ajuntament d’Arbúcies ha fet públic el calendari de Fires i Festes per aquest 2021. Aquesta programació es pot veure alterada arrel de la situació de pandèmia que estem vivint.


Així després de la cavalcada de Ses Majestats els Reis Mags d’orient, el dia 12 de febrer hi haurà el carnestoltes d’adults i dos dies després, el diumenge 14 de febrer, el carnestoltes infantil i el 21 de febrer tindrà lloc la Trobada de Clàssics.


El dilluns 8 de març es commemorarà el Dia Internacional de les dones. De cara al mes d’abril els dies 10 i 11 d’abril es realitzarà la tradicional recreació del combat d’Arbúcies. La setmana cultural de Sant Jordi es produirà al voltant del 23 d’abril, mentre que el diumenge 9 de maig es farà la marxa de la primavera. El mateix dia se celebrarà el Roser de Joanet.


D’altra banda la celebració de les catifes es farà el diumenge 30 de maig, mentre que les enramades es produiran del dilluns 3 al diumenge dia 9 de juny. El dia 23, la revetlla de Sant Joan. La Festa Major d’Arbúcies tindrà lloc del 23 al 26 de juliol. El dia 4 de setembre el birraseny, el dia 5 de setembre la Festa Lliors, el 18 Cassònia i el 25 i 26 l’Aplec de la Capella.


El 9 d’octubre se celebrarà la Republik Fest, i els dies 6 i 7 de novembre la Fira de Tardor. El mateix dia 7 de novembre es farà la Festa del flabiol.


Les activitats es reprendran el 4 i 5 de desembre amb la fira del tió, el dia 4 les Llums de Nadal i el 24 de desembre el Caga tió. El parc de Nadal tindrà lloc entre Nadal i Cap d’any.


Foto de les enramades 2020 per cortesía de: Lluís Cuminal.