15/02/2024 - Governació

Arbúcies escalfa motors per la 16a Trobada de Clàssics

La jornada tindrà lloc aquest diumenge 18 de febrer

Un any més i ja en van 16 de la Trobada de Clàssics Montseny Guilleries que se celebrarà a Arbúcies aquest diumenge 18 de febrer. Un esdeveniment que des de fa anys ha esdevingut una cita ineludible per a tots els amants del motor. Una jornada en què els carrers d’Arbúcies s’ompliran de cotxes en què el més jove tindrà 36 anys, ja que una de les condicions per participar a la trobada és que els vehicles han d’haver estat matriculats fins al 1988.

Al certamen, organitzat per l’entitat CMG (Clàssics Montseny Guilleries) en col·laboració amb l’Ajuntament, començarà a primera hora del matí amb l’arribada dels primers participants i l’esmorzar per a tots ells al pati de l’Escola Dr. Carulla. Recordem que, com cada any, per als primers 500 participants l’esmorzar serà gratuït. 

Durant tot el matí, es podrà passejar per l’exposició de vehicles que s’instal·larà als carrers del nucli urbà del municipi: Camprodon, Prat Marcet, Germana Assumpta, placeta de Can Reus, avinguda Països Catalans, passeig Dr. Carulla, passeig de Palacagüina,  Can Cassó i placeta de Joan Ayats. Al llarg d’aquesta mostra de vehicles també s’hi podran veure tots els cotxes que formen part de l’escuderia de CMG. I també es podrà veure l’exposició de bicis retros a càrrec de Rhomb. 

Com a activitats complementàries, al pati de l’Escola Dr. Carulla, també hi haurà el mercat de recanvis i d’11 a 12 del migdia es podrà veure com es desmunta un dos cavalls. Serà a partir de les 12 del migdia, quan se celebrarà la 5a edició del Concurs d’Elegància Hotel Torres a la placeta de Can Reus. Un concurs on podran participar tots els vehicles que aparquin a la zona d’exposició i facin una inscripció al mateix dia a través del WhatsApp. El jurat, format per membres de CMG, seleccionarà cinc vehicles que seran premiats amb nits d’hotel i productes de la vall d’Arbúcies.