26/09/2023 - Governació

Ja es pot gaudir dels 30 minuts de franc de la zona blava d’Arbúcies amb l’APP

Fins ara, només es podien utilitzar si es treia el tiquet des de la màquina


Des del passat 1 de setembre, els usuaris de la zona blava d’Arbúcies ja poden gaudir dels 30 minuts de franc diaris si es posa el tiquet a través de l’APP Blinkay. Aquest avantatge només es podia aprofitar si es pagava el tiquet amb la màquina des que es va implantar el juliol del 2021. 

Així doncs, des d’aquest mes de setembre, els 30 minuts gratuïts ja es poden gaudir si es paga a través de l’APP o bé a través de les màquines que hi ha instal·lades al carrer Camprodon, a l’aparcament del carrer Germana Assumpta, a l’aparcament de la placeta de Can Reus i a l’aparcament del Can Delfí. 

Recordem que per gaudir d’aquests 30 minuts de franc diaris, cal que es pagui l’impost de circulació al municipi. Fins ara, els vehicles amb aquestes característiques ja estaven registrats en el sistema i quan es posava la matrícula, ja apareixia l’opció dels 30 minuts gratuïts. No obstant això, amb la implantació d’aquest avantatge a l’APP, s’han detectat incidències amb algunes matrícules que no apareixen a l’aplicació i, per tant, cal comunicar-ho a l’Ajuntament a través d’una instància genèrica perquè es rectifiqui.