03/11/2021 - Habitatge

L’Ajuntament adjudica els tres primers pisos de la borsa jove

És la primera vegada que Arbúcies disposa d’habitatge d’emancipació juvenil

La sala de plens de l’Ajuntament va acollir l’acte de signatura i d’entrega de claus dels tres primers habitatges d’emancipació jove. Un acte que va comptar amb la presència de l’alcalde d’Arbúcies, Pere Garriga, el regidor d’Habitatge, Jaume Salmeron i de la regidora de Joventut, Judit Prat. 

Al mes d’agost passat es van posar a concurs aquests tres primers habitatges de lloguer, que ara s’han adjudicat a joves del municipi. Les condicions econòmiques dels lloguers d’aquests pisos van entre  els 220 i  300 euros com a màxim.  “Aquests preus seran sempre els mateixos en futures convocatòries. El primer objectiu és garantir l’accés a lloguer del jovent d’Arbúcies”, assegura Salmeron.

“Amb la signatura dels primers contractes, es posa fi a un procediment històric, perquè és la  primera vegada que Arbúcies disposa d’una borsa d’habitatges perquè els joves puguin accedir a la seva primera casa”, afegeix Salmeron. En aquest sentit, des de la Regidoria d’Habitatge s’està treballant per adquirir nous pisos que actualment es troben buits per tal d’oferir-los als joves d’entre 18 i 30 anys. Per la seva banda, la regidora de Joventut ha explicat que s’està treballant per obrir noves convocatòries per tal d’oferir més pisos perquè el jovent d’Arbúcies pugui accedir al seu primer habitatge d’una manera digna.