Medi Ambient

Compartir cotxe, Campostatge casolà, comunicació de crema, deixallera, depuradora, entitats, prevenció d'incendis, reciclatge, reciclatge d'oli, setmana mobilitat sostenible

L'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Arbúcies treballa en diverses línies per tal d’aconseguir un manteniment i una millora del nostre poble i el seu entorn. Una de les línies principals de treball és el foment del reciclatge de residus. Aconseguir una disminució de la quantitat de resta generada i un increment dels residus classificats correctament és un dels objectius de l’àrea.

La campanya de recollida d’oli de cuina usat, el repartiment de bosses per a reciclables i cubells per a la matèria orgànica, el llistat de residus i el compostatge casolà són algunes de les accions desenvolupades en els darrers anys.

Contacte:

Destaquem

Recollida arbres de Nadal

De l'11 al 15 de gener es poden deixar els arbres de nadal a fora de les cases, sense adornaments ni test, fins la 1 del migdia. La Brigada municipal de jardineria en farà la recollida.

Horari de Nadal de la Deixalleria Municipal

La deixalleria estarà tancada el 25 i 26 de desembre, i l'1 i 6 de gener. El 24 i 31 de desembre i el 5 de gener estarà oberta de 9 a 1 del migdia.

Comunicació de crema

Del 16 d'octubre al 14 de març de 2021

Notícies
Veure més
Instal·lacions municipals
Veure més
Ajuntament
Deixalleria Municipal